marți, 24 noiembrie 2009

Provocare

1. Zilele astea (de week-end) o foarte bună prietenă m-a provocat. Zice că pot face faţă la peste 50 de subiecte/ topics în acelaşi timp... :) Nu ştiu dacă are dreptate, dar pot încerca...
2. În urmă cu ceva timp un alt (foarte bun) prieten mi-a "desţelenit" tainele blog-urilor în timp ce "băteam cu piciorul" o pajişte alpină.
3. Dintotdeauna am considerat că am ceva de spus. Nu împotriva cuiva/ ceva sau pentru cineva/ ceva, ci de dragul conversaţiei, a schimbului de idei.

Aşa a luat fiinţă acest blog. Dacă aveţi idei de subiecte, sunt binevenite, provocarea a fost pentru 50, deci este loc destul. :D
Voi încerca să fac faţă.

5 comentarii:

  1. bienvenue! pai eu zic sa (ne) lansezi un topic. sau macar sa ne spui si noua ceva sa putem inchega un subiect. eu una la masini nu ma bag. jur, nu ma pricep. si daca vorbim despre bere se supara dl Gika ;)
    sa se dea drumu' la vorba, zic!

    RăspundețiȘtergere
  2. Uf, e greu! :)
    Ştii, toată lumea vrea să fie şi originală şi intelectuală. E greu să menţii ştacheta acolo unde au dus-o predecesorii în ale blogger-itului (e.g. dl Gika şi cele trei graţii aka Stelutza, Amelie et Dana).
    Chiar şi găsirea unui subiect poate fi un bun subiect de blog.
    Altfel, ce aş putea spune eu ?!? Că sunt promoţii la Hervis (plăteşti două articole dar iei acasă trei) ?!?! Recomand o geacă Salomon Genesis Jacket Plus şi bocanci Salomon XT Wings. :)))
    La asta sunt buuuunnn. Ascultaţi! Sunt promoţii/ reduceri şi la maşini, varianta cea mai bună mi s-a părut Chevrolet Cruze, la 15000 euro ai o maşină de 140 cp super. Arată bine şi are super dotări. La preţul ăsta nu găseşti altceva mai bun. :))
    Am lansat pe un forum de motoare un Trip Advisor de România (cum sunt drumurile, pentru ture de motor), dar numai eu am scris în el. :))))
    Am trimis câtorva prieteni nişte articole de specialitate (risk management) dar au crezut că îi înjur. :-/
    Cu informaţiile cred că m-aş descurca, dar s-a inventat ziarul.
    Aş putea scrie de sentimentele mele, dar s-a inventat curentul emo; mă rog, şi altele.
    Aş putea "forfeca" bizonii, politica şi nesimţiţii din trafic şi de aiurea, dar a fost inventat românul cîrcotaş referitor la orice.
    Aş putea scrie despre viaţa mea socială, dar asta încă nu s-a inventat. :))
    Aş putea scrie de la serviciu, dar lucrez (încă :) ) într-o bancă, deci...
    Rămân, cel puţin pe moment, articolele pe care dl Gika nu le-a publicat în Ghidul de călătorie. :)) Ştiu, el n-are nici o vină că nu au fost publicate (el chiar zice că i-au plăcut...). :))
    Şi, ca tot românul adopt aceeaşi aşteptare mioritică plasând problema înafara mea şi aşteptând de la alţii "să se dea" drumul la vorbă...

    RăspundețiȘtergere
  3. @ ovidiu: mie mi-au placut textele scrise de matale pentru ghid. da' acum ca n-au fost publicate, posteaza-le aici, si atunci ai feed-back de la toata lumea, nu doar de la mine!

    pai?

    RăspundețiȘtergere
  4. Te-am citit ca musafir al lui Mihai si zau ca ai un stil foarte personal.Abia astept sa te citesc ca si gazda:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. @Cristi: Mulţumesc (consider comentariul tau drept unul pozitiv... :)))) ).
    Cât despre gazdă, am căutat. Ori nu mă pricep eu la asta, ori n-am noroc. :)

    RăspundețiȘtergere