duminică, 4 aprilie 2010

Vama Veche de Paşte

Hristos a Inviat!

Vă invit să vedeţi Vama Veche aşa cum e ea azi.... cu apă, nisip, corturi, pistă de biciclete, asfalt, vile şi amintiri.

Am recunoscut cu mai multă sau mai puţină greutate "stabilimentele" de tradiţie mai veche, adicătelea "La Mitocanu'", "La Ovidiu", "El Comandante", "La Bibi", "Stuf". Toate apar în pozele alăturate. :))

Nu ştiu alţii cum sunt, dar mie cel mai mult îmi place Vama de acolo de unde începe nisipul şi unde se termină orizontul....

Azi marea a fost la fel ca în '97... :)))


















7 comentarii:

  1. Ovidiu:Adevarat a inviat!
    Cu greu ai fi putut gasi ceva care sa ma bucure mai mult decat plaja de la Vama.Pana acum 2 ani,cand am descoperit Makarska(Croatia),faceam vacantele la mare cu toata gasca la 2Mai.In zilele ploioase mergeam pe jos pe mal pana in Vama,sa scotocim dupa carti in cortul librarie si sa mancam clatite zgribulite.Vazand cladirile din poze realizez ca nu stiu nimic din localitate,am avut de a face numai cu faleza si plaja.
    Auzi,da ala-i motorul tau sau l-ai fotat numa asa?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristi: N-ai pierdut nimic, Vama ESTE plaja.

    PS. Pentru o imagine "mai completă" :)) adaugă corturi cât cuprinde, clatitele delicioase de pe aleea principală (proprietarii sunt medici :)) ), discurile cu Joe Dassin repetate la nesfârşit la Bibi, şniţelele cu cartofi de la Mitocanu', cafeaua la 'juma de litru de la Ovidiu, shot-urile de la El Comandante, muzica de la Zapata, mesele de la Rock... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ovidiu:despre motor,tacere plina de diplomatie...Vroiam sa zic numai ca are farul foarte fain:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. @ ovidiu: banuiesc ca de 1 Mai tot acolo te retragi in sihastrie, heya?

    Isihast motorist ce esti...!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Ovidiu:Sa intelegem ca pana la iarna cand iti pui motorul la hibernat nu ne mai povestesti nimic?

    RăspundețiȘtergere
  6. @Ovidiu:Ne povestesti ceva?Te rugam frumos!

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut! Ruşine mie, ca am intrat la iernat când a dat firul ierbii! :)) Subiecte noi n-au prea fost, că am avut mai mult de muncit la serviciu.

    În schimb, în ultima săptămână s-au "înghesuit" SMAEB (salonul moto anual de la Romexpo), un training în Amsterdam şi o încălzire scurtă cu motorul ieri.

    Cam atât.

    PS. Am, ca orice "autor" care se respectă, idei cu carul şi post-uri "de sertar". Revin cât de curând, numai să găsesc pozele cu care vreau să asezonez câteva poveşti mai vechi. Partea dificilă este că majoritatea pozelor sunt pe film (deh, mai tradiţionalist), şi trebuie să găsesc o locaţie unde să reuşesc conversia de la film la digital. Dacă cunoşteţi, nu vă sfiiţi, daţi un post aici. În schimb, eu vin cu poveşti. :))

    RăspundețiȘtergere